Mobiel poker - Veelgestelde vragen*

Mobiel poker en andere apps downloaden

Waar en hoe kan ik jullie mobiele pokerapp en andere apps krijgen?

Beginnen met mobiel pokeren

Welke apparaten kun je gebruiken? Werkt mobiel poker op alle Androidapparaten? Zijn jullie applicaties gratis? Heb ik een dataverbinding/internet nodig om jullie apps te gebruiken?

Mobiele verbindingsproblemen

Ik kan geen verbinding maken met internet. Wat moet ik doen?

Meer over mobiel poker

Hoe creëer ik een account of schrijf ik me in om te spelen via de mobiele pokerapp? Welk soort verbinding heb ik nodig? In welke talen kan ik spelen?

Spelbeleving en features van de mobiele app

Waar is de zoekoptie voor? Hoe krijg ik meer oefengeldchips? Waarom wordt er naar mijn locatie gevraagd? Zijn er momenteel features die niet beschikbaar zijn voor de mobiele pokerapplicatie? Wat is het verschil tussen de spellen die beschikbaar zijn voor mobiel poker en de spellen in de software voor de computer? Als ik de feature 'Contact opnemen met de klantenservice' gebruik, kunnen jullie mijn vraag dan beantwoorden op een ander e-mailadres dan mijn geregistreerde e-mailadres? Kan ik mijn geregistreerde e-mailadres wijzigen via de mobiele pokerapplicatie? Hoe werkt de feature 'Nu spelen'? Kan ik aan meerdere tafels tegelijk spelen? Kan ik handgeschiedenissen opvragen van de handen die ik heb gespeeld? Kan ik doorgaan met mijn spel als ik van apparaat wissel? Hoe wissel ik van mijn computer naar een mobiel apparaat of andersom?

Beveiliging mobiel poker

Mijn mobiele apparaat is gestolen - wat moet ik doen? Moet ik mijn Starsaccount blokkeren? Hoe veilig is het spelen op de mobiele pokerapplicatie?

Verbindingsproblemen

Kan ik vertraging of een verbroken verbinding verwachten als ik op mijn mobiele apparaat speel? Wat gebeurt er als ik mijn telefoon opneem tijdens het spelen? Of op de Home-knop druk om mobiel poker op de achtergrond te laten draaien?

Technische informatie

Welke verbinding is beter, wifi of 3G? Hoeveel data wordt er gedownload en geüpload tijdens het spelen?

Contact opnemen met de klantenservice voor de mobiele app

Waar kan ik terecht met feedback of suggesties?

Uitschrijven voor marketing en communicatie

Apple®, iPad®, iPhone®, iPod touch® en iTunes® zijn handelsmerken van Apple® Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. App Store™ is een servicemerk van Apple® Inc.

Android™ is een handelsmerk van Google Inc.