Help

PokerStars.net Mobile Poker - Veelgestelde vragen*

PokerStars.net Poker en andere apps downloaden

V.Waar en hoe kan ik PokerStars.net Poker en andere apps krijgen?

A.PokerStars.net Poker is beschikbaar voor Android™-apparaten. De apps PokerStars TV en PokerStars Clock zijn beschikbaar voor Apple®-apparaten. Je kunt beschikbare mobiele apps rechtstreeks downloaden in de App Store℠, en voor Androidapparaten hier.

Beginnen met PokerStars.net Poker

V.Welke apparaten kun je gebruiken?

A.PokerStars.net Poker werkt op Android™-apparaten, de apps PokerStars TV en PokerStars Clock werken op iOS-apparaten. Hieronder vind je meer informatie.

iOS-apparaten:

PokerStars.net Poker is momenteel niet beschikbaar voor iOS. Andere apps werken op iOS 4.1.x of hoger voor de volgende apparaten:

• iPhone® 3G S
  • iPhone® 4
  • iPad®
  • iPad® 2
  • iPad Air ®
  • iPod touch® 4e generatie
  • iPhone® 5
  • iPad® 4

Volg om te weten te komen welk besturingssysteem gebruikt wordt door jouw iPhone®, iPad® of iPod touch® de volgende stappen:

• Ga naar 'Instellingen' in het beginscherm
  • druk op 'Algemeen'
  • ga naar 'Over'

Verbind als je je iOS moet updaten je apparaat aan je computer en update via iTunes®.

Android™-apparaten:

PokerStars.net Poker werkt op Android™-apparaten met Android™ 2.3 en hoger, met een minimale schermresolutie van 800 x 480.

Volg om te weten te komen welk besturingssysteem gebruikt wordt door jouw Android™-apparaat de volgende stappen (of volg de instructies uit de handleiding van de fabrikant):

• Ga naar 'Instellingen' in het beginscherm
  • ga naar 'Over telefoon'
  • kies 'Software-informatie'

Zoek als je het besturingssysteem van je Android™-apparaat moet updaten naar 'Software-updates' of volg de instructies uit de handleiding van de fabrikant.

V.Werkt PokerStars.net Poker op alle Android-apparaten?

A.Nee. De app is alleen ontwikkeld voor Android™-apparaten met Android™ 2.3 en hoger, met een minimale schermresolutie van 800 x 480. Geschikte apparaten zijn (maar zijn niet beperkt tot):

• Samsung Galaxy
  • Galaxy Nexus
  • Motorola Droid RAZR
  • HTC Sensation
  • HTC Desire
  • Sony Ericsson Xperia X10
  • Sony Ericsson Xperia X13
  • Acer Liquid A1

V.Zijn applicaties van PokerStars.net gratis?

A.Ja, alle applicaties van PokerStars.net zijn gratis te downloaden en te gebruiken. Sommige van onze apps gebruiken echter data waarvoor je mogelijk moet betalen (zie hieronder).

V.Heb ik een dataverbinding/internet nodig om apps van PokerStars.net te gebruiken?

A.Voor PokerStars.net Poker en de app PokerStars TV heb je een internetverbinding nodig op je mobiele apparaat. De PokerStars Clock is een zelfstandige app die geen internetverbinding nodig heeft om te werken.

We raden je aan je contract met je mobiele provider te bekijken, of contact op te nemen met je provider voor meer informatie over de kosten en je huidige internetverbinding.

Mobiele verbindingsproblemen

V.Ik kan geen verbinding maken met internet. Wat moet ik doen?

A.Volg de stappen hieronder om het probleem op te lossen:

• Vliegtuigmodus uit: Controleer of de 'Vliegtuigmodus' uitgeschakeld is door naar 'Instellingen' > 'Vliegtuigmodus' te gaan.
  • Internetverbinding: Controleer of je verbinding hebt met internet. Controleer om dit te doen of je een van de volgende iconen bovenin je scherm ziet:
    Icoon Type verbinding
    3G Mobiel datanetwerk (UMTS/EV-DO)
    Edge Mobiel datanetwerk
    (EDGE alleen voor GSM-modellen)
    Cellular Data Mobiel datanetwerk (GPRS/1xRTT)
    WiFi Wi-Fi
  • Je apparaat geeft het Wifi-icoon of een van de iconen voor mobiele datanetwerken weer als je apparaat een actieve netwerkverbinding heeft.
    Als je Wifi gebruikt, zie je geen icoon voor een mobiel datanetwerk tenzij je Wifi uitschakelt.
  • Opnieuw starten: de volgende stap is het opnieuw starten van je Android™-apparaat.
    Android™-apparaten: Gebruik de functie 'Opnieuw opstarten' van je apparaat als deze beschikbaar is (je kunt deze optie vinden in het menu 'Energiebeheer' dat te zien is als je de uitknop ingedrukt houdt), of zet het apparaat gewoon uit en weer aan.
  • Controleer op updates: Controleer als het verbindingsprobleem blijft bestaan nadat je het apparaat opnieuw gestart hebt of je de nieuwste versie van PokerStars.net Poker gebruikt. Ga om dit te controleren naar het menu 'Meer' en kies 'Over PokerStars'. Hieronder lees je hoe je de apps van PokerStars updatet voor je Andriod™-apparaat.

Android™-apparaten: Ga naar het menu 'Meer' van de applicatie en klik op 'Controleren op updates'.
  • Applicatie opnieuw installeren: Als al het bovenstaande niet werkt, volg dan deze instructies om de applicatie opnieuw te installeren op je apparaat.
    Android™-apparaten:
    • Sluit om de data van je applicatie op te slaan je apparaat aan op je computer en volg de instructies uit de handleiding van de fabrikant om te synchroniseren.
    • Ga zodra de synchronisatie afgerond is naar 'Instellingen' > 'Applicaties' > 'Applicaties managen'. Kies de applicatie PokerStars.net Poker volg de instructies om te verwijderen.
    • Installeer PokerStars.net Poker opnieuw. Download om dit te doen de app opnieuw met de Download Wizard of een andere methode die je op deze pagina vindt.

Contact opnemen met de klantenservice: Neem als het probleem blijft bestaan contact op met de klantenservice en leg precies uit wat je verbindingsprobleem is, inclusief mogelijke foutmeldingen die je hebt gehad, welk mobiel apparaat je gebruikt en welke versie van Android™ je gebruikt.

Meer over PokerStars.net Poker

V.Hoe creëer ik een account of schrijf ik me in om te spelen via PokerStars.net Poker?

A.Je hebt een PokerStarsaccount nodig om te kunnen spelen via de applicatie.

Stuur als je al een account hebt maar je inloggegevens bent vergeten een e-mail naar de klantenservice met je volledige naam en adres en je PokerStarsgebruikersnaam, en we helpen je opnieuw in te loggen.

E-mail ons als dit mogelijk is vanaf het e-mailadres dat in je PokerStarsaccount geregistreerd staat en gevalideerd is. We kunnen dan je accountgegevens zien en je het beste helpen.

Let op: als je al een PokerStarsaccount hebt, moet je dit account gebruiken om te spelen via de mobiele applicatie. Je mag geen nieuw account creëren.

Als je geen PokerStarsaccount hebt, kun je er een creëren in de reguliere versie van de PokerStarssoftware. Bezoek om dit de doen http://www.pokerstars.net/nl/ op je computer. Je kunt ook in de mobiele app een PokerStarsaccount creëren. Gebruik gewoon de knop 'Account nodig?' als deze te zien is in een pop-up-venster en volg de eenvoudige stappen.

V.Welk soort verbinding heb ik nodig?

A.Je kunt spelen met een Wifi- of 3G-verbinding. Echter, we raden een Wifi-verbinding aan waar dit mogelijk is.

V.Waar kan ik spelen?

A.Zodra je een PokerStarsaccount hebt waarop je in kunt loggen, kun je overal ter wereld op PokerStars.net Poker spelen (behalve in de Verenigde Staten).

V.Kan ik Zoom spelen op PokerStars.net Poker?

A.Zoom is momenteel beschikbaar voor Android™-apparaten. Kies om onze Zoom-spellen te vinden gewoon 'Lobby' in het home-scherm en ga naar de tab 'Zoom'. Kies je speltype en druk vervolgens op 'Nu spelen' of 'Spellen tonen'.

V.Aan hoeveel Zoomtafels kan ik spelen?

A.Momenteel kun je aan drie Zoomtafels tegelijk spelen.

V.Hoe kan ik 'Folden en kijken' in een Zoomhand?

A.Houd als je aan de beurt bent gewoon de knop 'Fold' ingedrukt tot je kaarten gefold zijn. Je kunt dan de hand verder bekijken of op 'Nieuwe hand' drukken om een nieuwe hand te krijgen.

V.Waarom kan ik mijn afbeeldingen niet zien aan Zoomtafels?

A.We ondersteunen momenteel geen afbeeldingen aan Zoomtafels.

V.In welke talen kan ik spelen op PokerStars.net Poker?

A.PokerStars.net Poker is beschikbaar in de volgende talen:

• Engels
  • Nederlands
  • Duits
  • Spaans
  • Frans
  • Italiaans
  • Pools
  • Russisch
  • Roemeens
  • Sloveens
  • Fins
  • Zweeds
  • Deens
  • Ests
  • Portugees (Braziliaans & Portugees)
  • Kroatisch
  • Tsjechisch
  • Lets
  • Litouws
  • Noors
  • Bulgaars
  • Oekraïens
  • Traditioneel Chinees
  • Vereenvoudigd Chinees
  • Japans
  • Grieks
  • Hongaars

PokerStars Mobile Poker - spelervaringen & apps

V.Waar is de zoekoptie voor?

A.Met de zoekoptie kun je spelers zoeken die op dat moment aan de tafels zitten, en zoeken naar specifieke toernooien op hun unieke toernooinummer.

Verder krijg je door op de knop 'Ingeschreven in toernooien' te klikken een lijst te zien van toernooien waarvoor je op dat moment ingeschreven bent.

V.Hoe krijg ik meer oefengeldchips?

A.Ga voor meer oefengeldchips naar 'Menu' > 'Meer chips toevoegen' als je aan een tafel zit.

V.Waarom wordt er naar mijn locatie gevraagd?

A.Dit is verplicht volgens de regels waaronder we opereren.

V.Zijn er momenteel features die niet beschikbaar zijn voor de mobiele applicatie?

A.Ja, niet alle features in de reguliere client van PokerStars zijn beschikbaar voor PokerStars.net Poker. Dit zijn onder andere:

• Home Games
  • De mogelijkheid om accountgegevens zoals je postadres, wachtwoord, telefoonnummer of geboortedatum te wijzigen
  • Beveiligingsinstellingen inloggen
  • Verzoeken zoals toernooigeschiedenis, statistieken, overboeken van oefengeld
  • Opties zoals voorkeursplaats, opties VIP-status tonen, opties inzetschuif, handen delen met BOOM!, verzoeken om rematch altijd weigeren

Let op: de apps van PokerStars.net Poker zijn constant in ontwikkeling. Er worden regelmatig nieuwe features toegevoegd.

V.Wat is het verschil tussen de spellen die beschikbaar zijn in de mobiele app en de spellen in de reguliere software?

A.Alle Hold'em-, Omaha- en Omaha Hi/Lo-spellen zijn beschikbaar op de mobiele applicatie. Als je via de mobiele applicatie speelt, speel je tegen dezelfde spelers als in de reguliere software.

V.Als ik de feature 'Contact opnemen met de klantenservice' gebruik, kunnen jullie mijn vraag dan beantwoorden op een ander e-mailadres dan het e-mailadres dat geregistreerd staat in mijn PokerStarsaccount?

A.Nee. Volgens het PokerStarsbeleid kunnen we alleen accountinformatie geven op het e-mailadres dat geregistreerd staat in je PokerStarsaccount.

V.Kan ik het e-mailadres dat geregistreerd staat in mijn PokerStarsaccount wijzigen via de mobiele applicatie?

A.Als je het e-mailadres dat in je account geregistreerd staat wilt wijzigen, moet je dit doen in de reguliere versie van de software.

Log om je e-mailadres te wijzigen in en klik op 'Account' > 'Account wijzigen' > 'E-mailadres wijzigen' en volg de instructies.

V.Hoe werkt de feature 'Nu spelen'?

A.Door op de knop 'Nu spelen' te klikken wordt je aan een tafel geplaatst waar je meteen kunt beginnen met spelen. Dit is hetzelfde soort tafel als de laatste tafel die je geopend hebt, en de tafel komt overeen met je filters voor tafelselectie (in het lobbyvenster).

V.Kan ik aan meerdere tafels tegelijk spelen?

A.Ja, op Android™-apparaten kun je aan maximaal vier tafels spelen.

V.Kan ik handgeschiedenissen opvragen van de handen die ik heb gespeeld?

A.Je kunt de laatste hand die je hebt gespeeld bekijken door op de knop 'Vorige' te klikken, die zichtbaar is als je aan de tafel zit. In het menu 'Meer' kun je op 'Handgeschiedenis' klikken voor je handgeschiedenis of op 'Audit speelgeschiedenis' voor een audit van je speelgeschiedenis.

V.Kan ik doorgaan met mijn spel als ik van apparaat wissel? Hoe wissel ik van mijn computer naar een mobiel apparaat of andersom?

A.Log om van apparaat te wisselen gewoon uit op het ene apparaat en log in op het andere.

Let op: je kunt maar op één apparaat tegelijk ingelogd zijn op je PokerStarsaccount.

Ringgames: Je kunt een ringgamesessie niet voortzetten of overzetten van het ene apparaat naar het andere. Je moet de tafels verlaten, en terugkeren als je weer ingelogd bent. Je kunt je plaats verliezen als je van apparaat wisselt en wordt ook van alle wachtlijsten verwijderd als je uitlogt.

Toernooien: Als je in een toernooi speelt, kun je door blijven spelen in dat toernooi als je van apparaat wisselt. Je zult een paar handen uit moeten zitten terwijl je uitlogt op het ene apparaat en weer inlogt op het andere. Het aantal handen dat je mist is afhankelijk van hoe lang het duurt om van apparaat te wisselen en hoe snel het toernooi gaat.

Let op: als je in een toernooi speelt en van de reguliere software overstapt naar een mobiel apparaat, moet je opnieuw plaatsnemen als je ingelogd bent op de mobiele app. Ga om dit te doen naar het menu 'Zoeken', klik op 'Ingeschreven in toernooien', kies het toernooi en klik op 'Plaatsnemen'.

Beveiliging PokerStars Mobile Poker

V.Mijn mobiele apparaat is gestolen - wat moet ik doen? Moet ik mijn PokerStarsaccount blokkeren?

A.E-mail zo snel mogelijk naar security@pokerstars.net vanaf het e-mailadres dat geregistreerd staat in je PokerStarsaccount en vermeld je naam, gebruikersnaam en alle relevante informatie die je hebt.

V.Hoe veilig is het spelen op de applicatie PokerStars.net Poker?

A.Alle communicatie tussen onze software die op de apparaten van spelers draait en onze servers is gecodeerd. Er zijn diverse beveiligingsfeatures in de mobiele app gebouwd om risico's te verkleinen. Je kunt bijvoorbeeld je wachtwoord niet bewaren op je mobiele apparaat, dus iemand die je wachtwoord niet weet kan niet ongevraagd inloggen op je account.

Bezoek de pagina Beveiliging PokerStars voor meer informatie over onze beveiligingsfeatures.

Verbindingsproblemen

V.Kan ik vertraging of een verbroken verbinding verwachten als ik op mijn mobiele apparaat speel?

A.Het internet is een peer-to-peer-netwerk, wat betekent dat informatie die tussen jouw computer of mobiele apparaat en de spelservers wordt uitgewisseld verschillende 'peer'-machines (8 tot 24 of meer) passeert. Deze machines zijn niet van PokerStars of je internetprovider (ISP), maar je verbinding is hier wel van afhankelijk. Als een van deze machines problemen heeft, dan kun je tijdelijk last hebben van verbindingsproblemen of vertraging.

Je e-mail en bepaalde sites kunnen nog wel werken als er een kort verbindingsprobleem met PokerStars is. Dit komt omdat sommige sites misschien een korter of ander netwerkpad naar je apparaat hebben dan PokerStars.

Het kan tot 90 seconden duren voordat je apparaat opnieuw verbinding kan maken als je wisselt tussen een 3G- en een Wifi-verbinding. Tijdens deze 90 seconden wordt je verbinding met de server verbroken als je ingelogd bent. We raden je dan ook met klem aan om aan alle tafels uit te zitten voordat je van netwerk wisselt.

V.Wat gebeurt er als ik mijn telefoon opneem tijdens het spelen? Of op de Home-knop druk om PokerStars.net Poker op de achtergrond te laten draaien?

A.Met het beantwoorden van een gesprek zet je de app PokerStars.net Poker naar de achtergrond. Als je klaar bent met telefoneren en je spel wilt hervatten, moet je de app handmatig opnieuw starten. Steeds als de applicatie naar de achtergrond wordt gestuurd, zit je automatisch uit aan de tafels. Als je niet binnen 20 minuten terugkeert naar de applicatie, wordt je verbinding verbroken wegens inactiviteit.

Technische informatie

V.Welke verbinding is beter, Wifi of 3G?

A.Overal waar je een stabiele Wifi-verbinding hebt, zou het gebruik hiervan een veel stabielere verbinding moeten geven dan een 3G-verbinding. Als je onderweg bent is het gebruik van 3G meer van toepassing. 3G-signalen kunnen echter wel wegvallen naarmate je verder weggaat van dichtbevolkte gebieden. Je 3G-provider kan kosten in rekening brengen voor de data die je gebruikt.

Ga om de Wifi-verbinding in te schakelen naar 'Instellingen' > 'Wifi' op je Apple-apparaat of 'Instellingen' > 'Draadloos & netwerken' > 'Wifi' op je Android™-apparaat en schakel de verbinding in.

V.Hoeveel data wordt er gedownload en geüpload tijdens het spelen?

A.Het verkeer dat van en naar de app PokerStars.net Poker wordt verzonden is afhankelijk van diverse factoren, waaronder hoe druk het op de site is en of je de hoofdlobby zichtbaar houdt op je apparaat (het weergeven van de lobby verhoogt het verkeer).

Als je een spel speelt kun je gemiddeld 10k download en 5k upload per minuut verwachten. Deze getallen kunnen variëren afhankelijk van de snelheid van het spel.

Als je een uur aan een tafel speelt, gebruik je waarschijnlijk ongeveer 1MB download en 500kB upload.

Let op voor extra kosten in verband met het gebruiken van teveel bandbreedte in een maand. De provider van je mobiele netwerk zou je moeten informeren als je datalimiet bereikt is. Op iOS-apparaten kun je je dataverbruik bijhouden door naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Mobiel datanetwerk' te gaan. Het getal bij 'Verzonden' geeft weer hoeveel data je geüpload hebt, en het getal bij 'Ontvangen' hoeveel je gedownload hebt.

Let op: sommige providers bieden verbindingen zonder datalimiet aan. Deze worden aangeraden voor spelers die veel mobiel spelen.

Contact opnemen met de klantenservice van PokerStars Mobile

V.Waar kan ik terecht met feedback of suggesties?

A.We stellen het zeer op prijs als spelers de tijd nemen om ons te voorzien van feedback of suggesties om onze producten te verbeteren. E-mail je feedback over de apps van PokerStars.net naar support@pokerstars.net en we kijken er graag naar.

Uitschrijven voor marketing en communicatie van PokerStars Mobile

V.Hoe schrijf ik me uit voor tekstberichten van PokerStars.net Poker voor marketing en communicatie?

A.Vul om je uit te schrijven het formulier uitschrijven voor marketing van PokerStars Mobile in dat via de link beschikbaar is.

Apple®, iPad®, iPhone®, iPod touch® en iTunes® zijn handelsmerken van Apple® Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. App Store℠ is een servicemerk van Apple® Inc.
Android™ is een handelsmerk van Google Inc.

PokerStars TV

PokerStars TV

Bekijk nieuwe en klassieke pokervideo's uit de wereld van PokerStars, inclusief beelden van grote live- en onlinetoernooien, volledige televisieshows en nog veel meer. Met de app PokerStars TV kun je je eigen aangepaste kanalen creëren en ze altijd bij je hebben op je mobiele apparaat.

Available on the App Store

PokerStars Clock

PokerStars Clock

Gebruik deze fantastische app voor toernooimanagement om je homegames en toernooien nog beter te maken dan ze al zijn. De PokerStars Clock bevat een brede selectie aan pokertools, inclusief een toernooiklok, aan te passen opties en spelregels.

Available on the App Store

Veelgestelde vragen Mobile Poker

Mobile

Bekijk als je problemen hebt met het downloaden van of het spelen op de applicatie PokerStars.net Mobile Edition de pagina veelgestelde vragen. Hier vind je ook meer informatie over de compatibiliteit van apparaten en advies over de verbindingssnelheid.

Apple®, iPad®, iPhone®, iPod touch® en iTunes® zijn handelsmerken van Apple® Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. App Store℠ is een servicemerk van Apple® Inc.

Android™ is een handelsmerk van Google Inc.

Speciale aanbiedingen

PokerStars heeft het hele jaar door speciale gratis aanbiedingen, met geldprijzen, plaatsen voor de beste live-evenementen en nog veel meer.

Speciale aanbiedingen

PokerStars Mobile

Bekijk de geweldige gratis apps die je nu kunt downloaden op je mobiele apparaat en waarmee je onderweg kunt genieten van PokerStars!

PokerStars Mobile